Плитоноска М3 Pro Lite (ММ-14) з системою швидкого скидання

В наявності
7
Модель: 1610-01
Артикул: 101020207
6 460 грн -35 %
Ваша знижка: 2 261 грн

4 199 грн
Загальні характеристики
Вага чохла 995 г. Виробник ТОВ "Балістика" Колір Український піксель Липучка Velcro Alfatex Всі характеристики

Плитоноска – це ключова частина захисного спорядження, яка використовується для носіння бронеплит. Зазвичай вона складається з чохла, в який і ставляться бронеплити, системи регулювання та кріплень, на які фіксується додаткове спорядження.

Якісна та технологічна плитоноска з системою швидкого скидання M3 Pro Lite від «Балістики» створена за такою ж конструкцією. Виріб має й інші елементи, які додають йому зручності та функціональності. Lite-версія відрізняється від М3 Pro відсутністю вбудованого рюкзака для гідратора. Втім, за необхідності його можна прикріпити окремо.

Особливості товару

Продукт від «Балістика» виготовлений на програмованому устаткуванні, що забезпечує точність виконання системи MOLLE, надійність всіх швів і з’єднань. Плитоноска розрахована на комплектацію стандартними пластинами розміром 25×30 см зі скошеними верхніми кутами. Також у виробі від «Балістики» можна використовувати плити SAPI M, ESAPI M.

До решти характеристик, які роблять виріб топовим, належать такі:

  • Чохол відшитий з міцної тканини – нейлону Cordura 1000D, який сьогодні є еталоном у виготовленні військового спорядження.
  • Демпфер із 3D-сіткою вкриває всю внутрішню поверхню плитоноски, що забезпечує вентиляцію, відведення тепла та загальний комфорт. Крім того, демпферні подушки значно знижують заперешкодну деформацію.
  • Система екстреного скидання дає змогу миттєво розкласти плитоноску на частини коротким рухом без зусиль. З обох сторін на рівні грудей вміщені ручки приводу у формі хлястиків. Ці хлястики кріпляться на внутрішню сторону плитоноски і фіксуються кнопкою.
  • Чарунки MOLLE розташовані на фронтальній та тильній поверхнях чохла, а також на камербанді та плечових лямках. Це дає змогу кріпити MOLLE-сумісне спорядження, де це доречно і зручно.
  • М’які плечові лямки виготовлені з використанням 3D-сітки та товстого демпферу. Їхня ергономічна форма допомагає розподілити навантаження так, щоб плитоноска була майже невагомою і не перевантажувала плечі. Спереду лямки мають вставки з гіполону, який перешкоджає ковзанню приклада під час прикладки зброї та стрільби. За допомогою липучок Velcro лямки фіксуються у клапанах, і це дає змогу відрегулювати їхню довжину відповідно до зросту бійця (до 2 м). Також у клапанах сховані липучки-фіксатори для трубки гідратора, який у цій версії плитоноски може кріпитися на спину у зовнішній підсумок.
  • Скелетні камербанди відкриваються і закриваються двома фастексами, які забезпечують швидкий скид. Всередині тильного чохла вони кріпляться до еластичної стропи за допомогою швидкісного фіксатора. Це дозволяє налаштувати обхват на талії, а резинка водночас дає змогу вільно дихати і рухатись. Завдяки здвоєним чарункам MOLLE на камербанді ззовні можна кріпити підсумки з БК, а зсередини – додатковий бічний захист.
  • Евакуаційна стропа, що знаходиться над плитою на спині, допомагає здійснювати евакуацію пораненого побратима швидко та без додаткових перешкод. Її розміщення забезпечує рівномірне навантаження на плитоноску, а надійна фіксація запобігає відриву.
  • Широка велкро-панель на передній плиті, яка інтегрована в чарунки MOLLE, призначена для фіксації ідентифікаторів, а також слугує кріпленням для модуля захисту шиї «Пелерина». Ззаду також є така панель, але менша.
  • Є можливість встановити додаткові модулі захисту, як-от згадані бічні бронепакети і пелерину, а також протиуламковий фартух, захист попереку, колін, стегон тощо.

Технічні характеристики

  • Вага чохла: 995 г.
  • Матеріал: нейлон (Cordura 1000D), 3D-сітка, гіполон (хайпалон).
  • Стропа: поліамід нейлон.
  • Липучка: Velcro® Alfatex.
  • Фурнітура: 2M (Італія), Ammolit Plus (Україна).
  • Особливості: зі швидким скидом; без плит.
  • Розмір: регульований (по талії 60-120 см).
  • Під бронеплити: M 25×30 см.
  • Кольори: оригінальний та неоригінальний мультикам, олива, койот, чорний, український піксель (ММ-14).
Вага чохла 995 г.
Виробник ТОВ "Балістика"
Липучка Velcro Alfatex
Матеріал чохла Нейлон 1000D
Модель M3 Pro Lite
Розмір 25*30
Система кріплення Модульна система (Molle interface)
Тип Плитоноскка
Фурнітура Пластикова фурнітура 2M виготовляється в Італії та Ammolit plus Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари

Розмір

25*30 27*33

Колір