Модуль захисту шиї "Пелерина" gen. 2.0 із балістичним захистом (Койот)

В наявності
0
Модель: 3131-01
Артикул: 1050120010101
8 080 грн
  • Бонусні бали: 2020
Загальні характеристики
Вага чохла із бронепакетом 1 класу захисту Клас захисту 1 Колір Койот Матеріал Кордура 1000Д + поліетилен Всі характеристики

«Балістика» дослухається до побажань своїх користувачів і вдосконалює вироби відповідно до реальних потреб військових. Так, новий модуль захисту шиї зберіг усі переваги попереднього покоління і здобув кілька ключових покращень. Зокрема, підвищену ергономічність, свободу рухів та зручність під час використання в бойових умовах.

Особливості товару

Як і раніше, комір призначений для захисту шиї та ключиць. Однак конструкція зазнала помітних змін:

  • Виріб складається з двох від’єднуваних елементів – напівкруглої основи (горжетки) та знімного переду. Горжетка, яка лягає на плечі, не з’єднана спереду. Її клиноподібні кінці вільно сходяться і розходяться на верхній частині грудей залежно від рухів бійця та його статури.
  • До основи прикріплені дві стоячі частини – спинки, які прикривають шию ззаду. У попередній моделі спинка була суцільною і при цьому повністю відстібалась. У новій «Пелерині» вона, по-перше, наглухо пришита до горжетки, що спрощує експлуатацію, по-друге, має поздовжній розріз, який робить можливим рух головою назад і полегшує роботу у лежачому положенні.
  • Знімний перед кріпиться до спинок на велкро, як і в попередній версії. А до плитоноски – за допомогою двох знімних велкро-хлястиків із кнопками, які протягуються через чарунки MOLLE на передній плиті. Довжину хлястиків можна регулювати також за допомогою липучки.
  • Зверху на переді (на рівні рота і підборіддя) зафіксований знімний клапан із м’якого та ніжного на дотик велкро-полотна. Воно запобігає подразненню шкіри від тертя об жорстку кордуру. А в разі забруднення клапан можна швидко зняти і випрати без необхідності розбирати всю конструкцію. Водночас велкро-панелі на краях переду (з гачками), якими він кріпиться до спинок, у разі відкриття можна приліпити до м’якого велкро-полотна, щоб ці кінці не хитались і не заважали.
  • Змінились і бокові кріплення. На горжетці все ще є велкро-хлястики для фіксації на лямках M3 Pro/Lite, які, втім, змістилися з середини на кілька сантиметрів назад. А ближче до країв з’явились нові універсальні велкро-кріплення (по два хлястики довжиною по 10 см), які дозволяють пристебнути «Пелерину» до плитоносок сторонніх виробників (якщо вони зійдуться по ширині). На M3 Pro/Lite ці хлястики краще з’єднувати навколо лямки під вставкою з гіполону, щоб вони не завадили активації системи екстреного скидання.
  • Вся внутрішня поверхня горжетки вкрита 3D-сіткою. Це забезпечує активну циркуляцію повітря та відведення зайвого тепла від тіла, а також пом’якшує навантаження на плечі.
  • Усі частини модуля містять окремі бронепакети 1-го класу захисту та забезпечують загальну площу захисту 16,6 дм2. При цьому отвори спинок замикаються на клапани з липучкою, а горжетки та переду – на блискавки.

Якщо коротко, головні зміни та переваги нової «Пелерини» охоплюють таке:

  1. Менше відокремлюваних деталей, що позбавляє головного болю через їхнє налаштування.
  2. Вільні кінці горжетки, які додають рухливості.
  3. Клапан із м’якого велкро-полотна на передній частині та 3D-сітка для більшого комфорту.
  4. Нові кріплення, що роблять можливим використання їх із «нерідними» плитоносками.
  5. Регульовані по довжині передні кріплення, посилені кнопками.
  6. Поздовжній розріз на задній частині.

Технічні характеристики

  • Матеріал: Cordura 1000D.
  • Стропа: поліамід, 2,5 см.
  • Липучка: Velcro.
  • Фурнітура: рамки однощілинні (3,5 см), блискавки (3 мм), латунні кнопки (1,5 см).
  • Клас захисту: 1-й.
  • Площа захисту: 16,6 дм2.
  • Кольори: олива, койот, ММ-14, мультикам оригінал, мультикам аналог.
Вага чохла із бронепакетом 1 класу захисту
Клас захисту 1
Колір Койот
Матеріал Кордура 1000Д + поліетилен

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Колір