Плитоноска М3 Pro Lite (Олива) з системою швидкого скидання

В наявності
2
Модель: 1606-01
Артикул: 101020202
6 110 грн
  • Бонусні бали: 917
Загальні характеристики
Вага чохла 995 г. Виробник ТОВ "Балістика" Колір Олива Липучка Velcro Alfatex Всі характеристики

Плитоноска (або плейт каррієр - від англ. Plate Carrier – «перевізник пластин») - це елемент захисного спорядження, який використовується для носіння бронеплит. Як правило, вона складається з таких частин:

  • чохла, який виготовлений з міцної тканини - Cordura (Кордура) або іншої, куди ставляться бронеплити;
  • системи регулювання, яка підганяє плитоноску по фігурі;
  • системи кріплень, на яку фіксується додаткове спорядження, таке як підсумки для магазинів, аптечки тощо.

Ці частини є в якісній та технологічній плитоносці з системою швидкого скидання M3 Pro Lite від «Балістики», яку можна купити в Україні. Проте M3 Pro Lite має й інші компоненти, які роблять її надзвичайно зручною та функціональною!

Отже, які компоненти має тактична плитоноска М3 Pro Lite?

  1. Систему швидкого скидання, яка скидає плитоноску за лічені секунди коротким рухом однією рукою без зусиль на ліву або праву сторону (як зручно). Система має з обох сторін за передньою панеллю на рівні грудей ручки приводу (у формі хлястиків). Ці хлястики кріпляться на внутрішню сторону плитоноски і фіксуються кнопкою до внутрішньої частини М3 Pro Lite.
  2. Систему Molle, яка розташована на всіх поверхнях чохла, а також на камербанді та плечових лямках, щоб кріпити Molle-сумісне спорядження де зручно!
  3. М’які плечові лямки з кріпленням, які виготовленні у вигляді суцільного коміру з використанням 3D сітки та товстого демпферу. Їх ергономічна форма допомагає розподілити навантаження так, щоб плитоноска була майже невагомою і не навантажувала плечі. Спереду плечові лямки мають вставки з гіполону, який перешкоджає ковзанню прикладу під час прикладки зброї та стрільби. За допомогою липучок Velcro плечові лямки фіксуються на клапані, який з’єднаний з передньою частиною плитоноски. Також на лямках є додаткові липучки-фіксатори для трубки гідратора, який у цій версії плитоноски може кріпитися зовні на спину у підсумок під гідратор, гарнітури радіостанції тощо.
  4. Міцну тканину чохла – високоякісний нейлон Cordura (Кордура) 1000D, яка на сьогодні є еталоном для виготовлення військового спорядження.
  5. Скелетний камербанд, який кріпиться еластичною резинкою. Резинка у розтягнутому стані має ті ж характеристики, що звичайна стропа, тобто не рветься. Потрійні ряди чарунок MOLLE на камербанді дозволяють кріпити підсумки з БК чи додатковий бічний захист - плити - відповідно до індивідуальних потреб користувача.
  6. Демпферну 3D сітку з внутрішньої сторони плитоноски: вентиляція, відсутність натирання тіла та комфорт забезпечені на високому рівні! А ще сітка покриває демпферні подушки, які запобігають заперешкодній деформації!
  7. Широку панель Velcro-липучок - для фіксації індентифікаторів, в тому числі й великих. Окрім того, у верхній частині плитоноски Velcro-липучки нашиті на стропи: потрібно закріпити додаткове спорядження? На М3 Pro Lite це можливо зробити!
  8. Зручну у використанні евакуаційну стропу, яка знаходиться над плитою на спині. Таке розміщення забезпечує рівномірне розподілення ваги тіла на неї, а евакуаційна «ручка» не відривається, оскільки кріпиться з обох сторін двома закрепами до плейт каррієр. Стропа допомагає здійснювати евакуацію швидко та без додаткових перешкод.

Основними перевагами плейт каррієр М3 Pro Lite є:

  • зручна посадка (регулюється плечовими лямками та скелетним камербандом);
  • система екстренного скидання;
  • модульність (можливість встановити модулі захисту, як от додаткові бічні бронепакети, протиуламковий фартух, захист попереку, комір тощо).

Плитоноска розрахована під комплектацію стандартними пластинами розміром 25*30 зі скошеними верхніми кутами.

«Plate Carrier» від «Балістика» М3-Pro Lite виготовлена на програмованому устаткуванні, що дає високу якість виробу, точність виконання системи MOLLE, надійність всіх швів і з'єднань.

Дізнатися ціну та купити М3 Pro Lite можна: в наших фізичних магазинах у містах Київ, Дніпро, Харків, а також у нашому інтернет-магазині. Наші консультанти з радістю дадуть відповіді на всі Ваші запитання, допоможуть обрати відповідну Вашим запитам плитоноску, яка стане надійним, зручним та функціональним захистом! Замовляйте/купуйте М3 Pro Lite вже зараз! Захист повинен бути вчасним!

Рекомендуємо додати:

Вага чохла 995 г.
Виробник ТОВ "Балістика"
Колір Олива
Липучка Velcro Alfatex
Матеріал чохла Нейлон 1000D
Модель M3 Pro Lite
Розмір 25*30
Система кріплення Модульна система (Molle interface)
Тип Плитоноска
Фурнітура Пластикова фурнітура 2M виготовляється в Італії та Ammolit plus Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари

Колір