Підсумок під аптечку ПА2 regular (Койот)

В наявності
0
Модель: 46-01
Артикул: 103020401
Варіанти
1 290 грн
  • Бонусні бали: 194
Загальні характеристики
Вид Підсумок Колір Койот Призначення Медичні Розмір 80 Всі характеристики

ПА2 від Балістики - достатньо місткий, але ергономічний аптечний підсумок, розроблений як індивідуальна тактична аптечка для необхідних медикаментів під протоколи ТССС, щоб кожен військовий мав при собі достатній запас необхідних засобів для домедичної допомоги на полі бою. ПА2 розроблена в двох розмірах, щоб задовольнити потреби будь-якого плану, при цьому простий дизайн та надійна система наповнення робить цей підсумок зручним у використанні та компактним серед іншого спорядження. 

УВАГА! Медикаменти у вартість не входять, підсумок продається пустий. 
Радимо користуватись тільки рекомендованими протоколом ТССС засобами та медикаментами, вони рятують життя!

Серед переваг:

  • Підсумок розрахований під стандартний набір медикаментів аналогічний Натівським аптечкам IFAK, що відповідають протоколам надання допомоги на полі бою M.A.R.C.H./ TCCC.
  • Швидкі розмикачі блискавки для швидкого доступу. 
  • Швидко від'єднується від платформи за допомогою велкро. 
  • Продуманий дизайн, без зайвих деталей.
  • В середині безліч фіксаторів під будь-який розмір медикаментів. 
  • Все ергономічно розміщено, щоб не втратити навіть під час руху з відкритим підсумком.

При чому основні фіксатори розраховані під розміщення медикаментів в будь-якому індивідуальному зручному порядку і дозволяють переносити різні набори медикаментів. 
Аптечний підсумок обладнаний блискавкою з швидкими розкривачами, яка за долі секунди дозволяє розкрити його навпіл і мати доступ до всіх відділів підсумка. На кожній половині є окрема велика кишеня під наліпки та об'ємні пласкі медикаменти типу оклюзійної наліпки, також кожна сторона має велику кількість різних резинок-фіксоторів в тому числі під турнікет, бандаж, гемостатичний та звичайний бинти для тампонади, перев'язувальні пакети, маркери, декомпресійну голку, рукавички. Посередині підсумку є велика резинка під пластир або скотч. у нижній частині аптечного підсумка є прозорий відділ для дрібничок типу пілпаку, накладки на око та серветок. Все компактно розміщено, не випадає навіть під час руху з відкритим підсумком та дозволяє легко скористатись будь-яким засобом. Розмір SLIM нашого підсумку під аптечку ПА2 розрахований на стандартний набір медикаментів, займає таку саму площу на спорядженні, як і розмір REGULAR (~17х17см), але має трохи тонший профіль, що робить його вельми компактним порівняно з іншим спорядженням. Розмір REGULAR дозволяє переносити деякі найнеобхідніші медикаменти (типу бандаж або гемостатик) в подвійній кількості за потреби, при цьому він трохи товщий за профілем. Кріпляться підсумки за допомогою надійної липучки на Velcro-платформа з можливістю швидкого знімання. Платформа кріпиться на спорядження типу плитоноски або рпс системи на стандартну систему Молле, на 2 стропи, розмір панелі  ширина - 12см, висота 15см, зверху на ній додаткова кишеня під атравматичні ножиці і картку постраждалого формата А6. 
Зовні підсумок фіксується до панелі стропою з фастексом, як підстраховка додатково до велкро. 
Підсумок можна відкрити та мати доступ до вмісту як на спорядженні, не змімаючи, так і від'єднати та використовувати окремо. 
Знизу підсумка є велика резинка, яка дозволяє переносити додатковий турнікет. 

Характеристики:

  • Виробник: "Балістика"
  • Розмір в складеному стані: 170х170х80мм
  • Вага: 290 г.
  • Матеріал зовнішньої тканини: Нейлон (Cordura 1000d)
  • Матеріал внутрішньої кишені: Поліестер Oxford
  • Стропа: Нейлон 
  • Липучка: Velcro/Alfatex
  • Цвет: койот

Ви можете замовити цей товар в нашому інтернет-магазині з доставкою по Україні або купити в наших фірмових магазинах у м.Києві. 

Вид Підсумок
Колір Койот
Призначення Медичні
Розмір 80

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари