Протиуламковий фартух для плитоноски з бронепакетом 1 класу захисту (розмір L-XL) (Олива)

В наявності
1
Модель: 1740-01
Артикул: 110040502
Варіанти
3 910 грн
  • Бонусні бали: 587
Загальні характеристики
Вид Модуль захисту Клас 1 Колір Олива Призначення Захист паху Всі характеристики

Протиуламковий фартух(L/XL) для плитоносок серії М2 та М3.

Одним з додаткових модулів захисту до плитоноски є захисний фартух. Він допомагає захистити область живота та паху від уламків і пістолетних куль. Балістичний пакет в наших фартухах м’який і відносно легкий, тому він не сковує рухів і не заважає при зміні положення тіла, приймаючи необхідну форму.

Виготовлений з Cordura 1000D – надміцної вологостійкої тканини. З одного боку нашиті стропи MOLLE, що дають Вам змогу повісити будь-який підсумок. Фартух легко кріпиться до плитоносок М2, M3 Pro/Lite на суцільну велкро панель.

Незалежно від ваги плит та додаткових підсумків (наприклад “Ладника”), які вже прикріплені до плитоноски, фартух ідеально стане в отвір для плити, а при закритті клапана з плитою надійно фіксується і не буде випадати чи соватись.

  • Довжина фартуха – 41 см. (10 см. з яких – це липучка Velcro)
  • Вага – 600 г.
  • Колір – Олива. 

Фартух укомплектований балістичним пакетом з надвисокомолекулярного поліетилену першого класу захисту, відповідно до ДСТУ 8782:2018 (еквівалент NATO STANAG 2920 V-50 614,5 m/s ± 40 m/s). Бронепакет має 36 шарів НВМПЕ. Такі бронепакети витримують потрапляння кулі 9х18 АПС та 9х19 Luger із показником заброньової деформації до 35 мм.

Протокол відстрілу 1 клас згідно ДСТУ (STANAG V-50 - 614,5 м/c)

Розрізняють 2 розміри фартухів. Довгий L/XL - 41 см та короткий S/M - 31 см. Короткий фартух ми радимо для власників зростом менше 170 см. Довгий відповідно радимо для власників зростом більше 170 см. Але це індивідуально і підбирається відповідно до задач та плитоноски.

Чим більший фартух - тим більша площа захисту та розмір м’якого балістичного пакету, відповідно вища і ціна на фартух.

Фартух можна використовувати у поєднанні з Захистом попереку, кріплячи його з середини Модуля захисту попереку, тим самим збільшуючи загальну площу захисту та довжину напашника. 

Купити захисний фартух в Києві можна в наших магазинах або замовити в інтернет-магазині з доставкою по Україні.

Вид Модуль захисту
Клас 1
Колір Олива
Призначення Захист паху
Розмір L/XL

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!