Плитоноска М3 Pro Lite (XL 27х33 см) (Койот) з системою швидкого скидання

В наявності
7
Модель: 1571-01
Артикул: 101020501
6 550 грн
  • Бонусні бали: 1638
Загальні характеристики
Колір Койот Модель M3 Pro Lite Особливості З швидким скидом;без плит Розмір 27*33 Всі характеристики

Дієвий і функціональний виріб від «Балістики» створений під пластини збільшеного розміру. Як і всі плитоноски серії Lite, ця модель не має вбудованого рюкзака під гідратор, однак його можна прикріпити окремо. В нашому фірмовому інтернет-магазині можна купити цей продукт за найкращою вартістю та оснастити його додатковими модулями захисту.

Основні переваги товару

Продукт вирізняється низкою важливих властивостей:

  • Міцність. Всі відповідальні місця на чохлі посилені оздоблювальною стрічкою, що забезпечує довговічність.
  • Збільшені плити. Завдяки більшій площі плит виріб підходить бійцям із кремезною статурою, забезпечує краще покриття верхньої частини тулуба і життєво важливих органів, як-от серце та легені.
  • Висока якість виготовлення. М3 Pro Lite виготовляється на програмованому устаткуванні, що гарантує точність виконання системи MOLLE, надійність швів і з’єднань.
  • Комфорт. Продумана конструкція забезпечує рівномірне розподілення ваги, зменшення навантаження на плечі та спину військового.

Компоненти плитоноски М3 Pro Lite

Плитоноска M3 Pro Lite має такі складники:

  1. Передні і задні панелі для вставки плит. Виріб розрахований на пластини розміром 27×33 см (розмір L-XL) зі скошеними верхніми кутами. Такі плити постачаються у бронежилетах ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, НАБУ, ГУР. Також у виробі від «Балістики» можна використовувати плити SAPI L, ESAPI L.
  2. Скелетний камербанд. Кріпиться за допомогою спеціально розробленої еластичної стропи, яка не рветься навіть у розтягнутому стані.
  3. Ергономічні верхні лямки. Виготовлені з використанням 3D-сітки та товстого демпферу, розподіляють навантаження і роблять плитоноску майже не відчутною. Мають вставки з гіполону, які перешкоджають ковзанню приклада під час стрільби.
  4. Система екстреного скидання. Запатентована «Балістикою» система з елементами сталевого тросу дає змогу миттєво розкласти плитоноску на частини. Ручка приводу вміщена на рівні грудей, легко намацується і фіксується кнопкою.
  5. Система MOLLE. Чарунки на фронтальній та тильній частині плитоноски, лямках та камербандах дають змогу шнурувати будь-які підсумки – під магазини, гранати, аптечки, електронні пристрої, засоби зв’язку тощо. На стропу, що посилює бічний шов, також можна кріпити різні дрібні речі.
  6. Широка панель Velcro. Забезпечує фіксацію ідентифікаторів, а також слугує кріпленням для модуля захисту шиї.
  7. Демпфер. Внутрішня частина плейт керріер має 15-міліметрову демпферну основу – 3D-сітку завтовшки 5 мм та подушки з EVA-піни завтовшки 10 мм. Вони забезпечують якісну вентиляцію, відведення зайвого тепла і при цьому значно зменшують заперешкодну деформацію.

Технічні характеристики

  • Вага чохла: 1100 г.
  • Матеріал: нейлон (Cordura 1000D), 3D-сітка, гіполон.
  • Стропа: поліамід нейлон.
  • Липучка: Velcro® Alfatex.
  • Фурнітура: 2M (Італія), Ammolit Plus (Україна).
  • Особливості: зі швидким скидом; без плит.
  • Розмір: регульований (по талії 60-120 см).
  • Під бронеплити: L-XL 27×33 см.
Колір Койот
Модель M3 Pro Lite
Розмір 27*33

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари

Розмір

25*30 27*33

Колір