Підсумок під турнікет закритого типу (Олива)

В наявності
0
Модель: 1707-01
Артикул: 103090202
605 грн
  • Бонусні бали: 151
Загальні характеристики

Воїнам на передовій найкраще мати кілька турнікетів – бажано щонайменше по одному біля верхніх та нижніх кінцівок. Радимо з-поміж інших мати хоча б один закритий підсумок для кровоспинного джгута на випадок несприятливих погодних умов. Наш підсумок розроблений таким чином, щоб надавати швидкий доступ до турнікета і при цьому значно зменшувати вплив на нього несприятливих факторів довкілля.

Особливості виробу

На відміну від першого покоління наших турнікетних підсумків ця модель майже повністю закриває турнікет і водночас завдяки велкро-застібці не вимагає особливих зусиль для його діставання в екстрених умовах.

  • Підсумок відкривається двічі: перший раз клапаном з «язичком», який фіксується на липучку та ховається в еластичну кишеньку; другий – ще одним клапаном з липучкою. Це звучить складно, але насправді конструкція дуже проста і зручна.
  • Всередині на двох краях дзеркально вміщені дві кишені, які дозволяють вкласти турнікет у розгорнутому вигляді. При вилученні він одразу готовий до використання – якщо був правильно складений.
  • На одній із кишень нашиті резинки-фіксатори для маркера та невеликих ножиць.
  • Вертикально кріпиться на систему MOLLE однією стропою.
  • Є можливість повісити горизонтально на ремінь до 50 мм, протягнувши його через чарунки MOLLE. Тому остання чарунка подвійна – щоб було куди сховати хлястик.
Колір Олива
Призначення Для турнікету

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Колір