Підсумок під турнікет закритого типу (ММ-14)

В наявності
0
Модель: 1711-01
Артикул: 103090207
Варіанти
550 грн
  • Бонусні бали: 83
Загальні характеристики
Колір Український піксель Призначення Для турнікету Всі характеристики

Підсумок під турнікет закритого типу розроблений, щоб переносити турнікет на своєму спорядженні, мати швидкий доступ до турнікета, але при цьому зменшити вплив зовнішнього середовища (бруд, волога, сонце) на сам турнікет.

На відміну від першої версії нашого турнікетного підсумка ця версія майже повністю закриває турнікет, зберігаючи максимально швидкий доступ до правильно складеного турнікета. Конструкція дозволяє вкладати турнікет у підсумок уже в розгорнутому вигляді і при вилученні його можна відразу накладати на кінцівку. Також в підсумку є резинки-фіксатори для маркера та ножиці

  • Матеріали: Сordura 1000D, поліамідна стропа 25мм, резинка, велкро
  • Вертикальне кріплення на систему Molle однією стропою.
  • Є можливість повісити підсумок горизонтально на ремінь до 50мм.
  • Вага 120 гр.
  • Розміри пустого підсумка: 18х7,5х2,5 см.

Під час служби необхідно мати кілька турнікетів, бажано біля верхніх та нижніх кінцівок мінімум по одному. Радимо поміж інших мати хоча б один закритий підсумок під турнікет, щоб при негативних погодних умовах у вас був цілком справний та готовий до використання турнікет! Якісний турнікет та підсумок під турнікет дають змогу врятувати життя коли це необхідно.Не економте на турнікетах та підсумках під турнікети, користуйтесь тільки якісним, зручним та перевіреним спорядженням!

Купити підсумок під турнікет закритого типу в Києві можна у нас  фірмових магазинах або замовити в інтернет-магазині Балістика з доставкою по Україні.

Колір Український піксель
Призначення Для турнікету

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари