Бронепластина 3+ класу захисту (4 клас з балістичним підпором) 25*30

Немає в наявності
0
Модель: plita
Артикул: 1050311
2 800 грн
Загальні характеристики
Клас 4 Матеріал пластин Сталь Розмір 25*30 Всі характеристики

Бронепластина класу захисту 3+ від компанії Балістика - якісний та надійний бронеелемент зі сталі. Нічого зайвого: демпфер із піни, стальна плита, пресована повсть. При використанні з нашим підпором з НВМПЕ 1 класу ДСТУ або у складі бронежилета Сармат (там також рубашка по 1му класу з НВМПЕ) плита відповідає 4 класу захисту згідно з ДСТУ.

Офіційний протокол відстрілу надається.

Дана бронеплита спеціально розроблена як полегшений варіант стандартного 4 класу. Особливо актуально при використанні сорочки або ж бронежилета «Сармат». Хоч деякі виробники захисту зазначають такі плити як 4 клас захисту навіть без НВМПЕ, ми за безпеку життя та здоров’я, тому ви сміливо можете довіряти, що ця плита витримає 5.45 або 7.62 ПС.

У випадку використання підпору НВМПЕ, плита гарантовано витримає 5.45ПП та 7.62х54 ЛПС.

Характеристики:

  • Розмір: М 250*300 мм;
  • Вага плити: 2,9 кг;
  • Матеріал плити: сталь Armox ADVANCE 4,5 мм;
  • Форма: прямокутна, зі зрізаними верхніми кутами;
  • Вигин: анатомічний в одній площині.
  • Клас захисту: 4 згідно ДСТУ 8782-2018 (лабораторні випробування пластини з підпором по 4-му класу захисту)

Шведська бронесталь ARMOX ADVANCE товщина 4,5 мм, дозволяє досягти найвищого показника міцності і надійності. Бронепластина доукомплектована демпфером і антирекошетом, що дозволяє знижувати заброньову травму і травми від вторинних уламків.

В порівнянні з сучасними керамічними надлегкими плитами у сталі є недолік -  стальні бронеплити важчі! Але є й вагома перевага - на відміну від кераміки, сталь не боїться ударів, механічних пошкоджень та погодних умов. Плити зі сталі не втрачають своїх захисних властивостей після попадання уламків та куль, в той час як при пошкодженні кераміки її слід замінити. В умовах екстремальної експлуатації сталь, поки що, не вдалося перевершити, враховуючи її гарні захисні властивості. 

І що також важливо – вартість сталевих бронеплит значно нижча за аналоги з кераміки.

*По 4му класу тримає постріл з: АК-47, АКМ 7.62х39 куля зі сталевим сердечником (57Н231),  Автомат АК-74, 5,45х39мм ПП (7Н10), куля 3,5г, V = 910 ± 15 м / с Гвинтівка «СВД», 7,62х54мм ЛПС (сталеве осереддя) куля 9,6г, V = 830 ± 15 м/с

Плити мають вигин в одній площині, що підвищує комфорт при носінні. 

Купити бронепластину 3+ (4го класу з балістичним підпором) від Балістика в Києві можна в наших фірмових магазинах або замовити в інтернет-магазині з доставкою по Україні. 

**Також, Ви можете придбати плитоноску(плейт керріер, plate carrier), підсумки, боковий захист; і укомплектувати свій персоналізований бронежилет.

Протокол відстрілу згідно ДСТУ

Клас 4
Матеріал пластин Сталь
Розмір 25*30

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!