Підсумок під турнікет (ММ14)

В наявності
0
Модель: 2420-01
Артикул: 103090107
250 грн
  • Бонусні бали: 63
Загальні характеристики
Колір Український піксель Призначення Для турнікету Всі характеристики

Підсумок під турнікет відкритого типу створений, щоб надійно зафіксувати турнікет на вашому спорядженні та при цьому мати легкий доступ до нього. Проста конструкція з кріпленням на систему Molle, широкою резинкою та платформою, що тримає форму підсумка.

  • Матеріали: Сordura 1000D,
  • поліамідна стропа 25мм,
  • широка резинка 80-100мм.

Вертикальне кріплення на систему Molle однією стропою. Вага 50 гр. Розміри: 15х5 см. Підсумок відкритого типу, тому погано захищає турнікет від погодних умов та бруду, створений, щоб ваш турнікет був під рукою і на виду.

Основні кольори відкритого турнікетного підсумка: Олива, Койот, Чорний, Мультикам, ММ14 (український піксель) - добре поєднуються з різними камуфляжами. 

Це один з найпростіших і базових підсумків, які повинен мати кожен військовий, бо від швидкого надання допомоги на полі бою залежить життя! Ціна підсумка під турнікет одна з найнижчих серед наших підсумків, хоча його роль у спорядженні важко переоцінити.

Купити відкритий підсумок під турнікет в Києві можна у нас  фірмових магазинах або замовити в інтернет-магазині Балістика з доставкою по Україні.

Колір Український піксель
Призначення Для турнікету

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Колір