Індивідуальне виготовлення бронепакетів на замовлення

Передзамовлення
0
Модель: zakaz
Артикул: 1140101
1 грн
  • Бонусні бали: 1500
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 10000.

ТОВ «Балістика» здійснює індивідуальне виготовлення бронепакетів на замовлення, оскільки це вкрай потрібно тим, хто носить засоби балістичного захисту інших виробників, куплених у тому числі й закордоном, параметри яких не дають можливість додатково їх укомплектувати балістичними пакетами стандартних розмірів. Певною мірою це стосується й воїнів, які мають нестандартні зріст чи фігуру, яким можуть не підходити бронепакети стандартних розмірів. Виготовлення за індивідуальними розмірами бронепакетів дає можливість воїнам, які мають в цьому потребу, отримати:

- балістичний захист відповідних параметрів, який буде підходити у ваш бронежилет чи плитоноску - індивідуальні бронепакети виготовляються за мірками замовника;

- засоби захисту високої якості - всі наші вироби зазвичай робляться з величезною увагою до деталей, а це означає, що виготовлені під Ваші параметри бронепакети будуть такими ж зручними у використанні й даватимуть той самий балістичний захист, як і виготовлені для плитоносок та бронежилетів звичайних розмірів.

Додаткові моменти, які слід врахувати:

  1. Ваш бюджет: індивідуальне виготовлення може варіюватися в ціні залежно від розмірів та класу захисту бронепакета, який Вам потрібен, однак буде дорожче, ніж броня стандартного розміру.
  2. Ваш час: індивідуальне виготовлення зазвичай займає дещо більше часу, ніж покупка готових засобів, однак ТОВ «Балістика» прагне иконувати замовлення якомога швидше, щоб Ви отримали замовлений товар вчасно.
  3. Ваші чіткі інструкції: чим чіткіше Ви опишете свої потреби, тим краще і швидше ми зможемо їх задовільнити!

Індивідуальні замовлення на виготовлення виробів з поліетилену. Для замовлення напишіть нам в соц мережі, або зателефонуйте за номером +38 (097) 814-98-97 або якщо Ви зв’яжетеся з нами через соцмережі. Наші фахівці проконсультують Вас щодо умов виготовлення індивідуальних бронепакетів, порахують ціну, в яку обійдеться Вам балістичний захист (якщо простої форми - квадратної чи прямокутної), та вкажуть приблизний термін виготовлення. Якщо ж виріб досить складний, Вам слід буде надати більше інформації про нього (надіслати, наприклад, лекала або спорядження), щоб наші технологи порахували вартість виробу. Після цього ми надамо Вам потрібну інформацію.

Важливо! При індивідуальному виготовленні бронепакетів відсутня можливість повернення, так як виріб буде нестандартної форми або розмірів.

Ми з задоволенням візьмемося за виготовлення тих якісних засобів захисту, які допоможуть Вам бути в безпеці. Ваше почуття захищеності та комфорт – важливі!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!