Підсумок під магазини АК/AR Міні "Колчан" (Мультикам неоригінальний)

В наявності
0
Модель: 1626-01
Артикул: 103010204
450 грн
  • Бонусні бали: 113
Загальні характеристики
Вид Підсумок Колір Мультикам Призначення AK; AR-15; AR-10 Всі характеристики

Одинарний підсумок «Колчан» у розмірі міні призначений для носіння заповнених магазинів АК/AR. Він надає оперативний доступ до боєприпасів, не займає багато місця на спорядженні і водночас забезпечує надійну фіксацію.

Особливості підсумка

Підсумок під магазини АК та AR Міні «Колчан» відрізняється від стандартної моделі лише укороченим розміром, решта його характеристик залишилася незмінною:

  •  Завдяки тому що в цьому підсумку зменшена висота, більша частина магазину залишається відкритою. Це дозволяє легше вхопити його рукою, а відповідно, пришвидшити перезарядку.
  •  Задня стінка вища за передню, що дозволяє швидко, майже наосліп вставляти і діставати магазин.
  •  Незважаючи на невелику зону контакту підсумка з магазином, бічні пластикові стінки та щільна резинка забезпечують ту саму неперевершену міцність утримання.
  •  Завдяки можливості відрегулювати натягнення резинки кожен стрілець може дібрати оптимальну для нього жорсткість фіксації магазину.
  •  Компактна форма дозволяє розмістити на спорядженні одразу кілька підсумків підряд, без пропуску чарунок MOLLE. Адже пластикові елементи не виступають за їхні межі і сусідні підсумки не заважають одне одному.
  •  Стропи на задній частині підсумка дозволяють шнурувати його не лише на систему MOLLE, але і на ремінь. На передній панелі також розміщені чарунки, що дозволяє прикріпити зверху інші колчани для створення подвійних підсумків.

Технічні характеристики

Матеріал: Cordura 1000D.
Матеріал стінки: поліамід.
Внутрішня частина: формований пластик.
Кольори: ММ-14, чорний, мультикам (оригінал та аналог), олива, койот.
Розміри: Ширина: 7,5 см. Товщина: 3 см. Висота передньої стінки: 9 см. Висота задньої стінки: 11 см.

Вид Підсумок
Колір Мультикам
Призначення AK; AR-15; AR-10

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Колір