Плитоноска М3 Pro (XL 27х33 см.) (Олива) з системою швидкого скидання з вбудованою кишенькою під гідратор

В наявності
7
Модель: 1612-01
Артикул: 101020402
7 590 грн
  • Бонусні бали: 1898
Загальні характеристики
Колір Олива Модель M3 Pro Особливості З швидким скидом;без плит Розмір 27*33 Всі характеристики

Двома ключовими характеристиками цього продукту є те, що він виготовлений під збільшені плити й оснащений відсіком для гідратора. Ще однією особливістю моделі М3 Pro L-XL є система екстреного скидання, запатентована компанією «Балістика». А для збільшення площі захисту ви можете дібрати додаткові модулі в нашому інтернет-магазині.

Основні переваги товару

До найголовніших плюсів М3 Pro варто віднести такі:

  • Розрахована під пластини розміром 27×33 см (L-XL) зі скошеними верхніми кутами, які постачаються у бронежилетах ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, НАБУ, ГУР. Також у виробі від «Балістики» можна використовувати плити SAPI L, ESAPI L.
  • Завдяки регульованим лямкам та еластичній частині камербанда виріб можна підігнати під військовослужбовців із різною статурою.
  • М’яка та пружна внутрішня поверхня плитоноски сприяє комфорту користувача, запобігає натиранню, прінню та надмірному тиску на плечі та спину.

Компоненти плитоноски М3 Pro

Продукт складається з таких функціональних частин:

  1. Передній та задній чохли. Це основні елементи плитоноски, всередину яких, власне, і встановлюються плити. Вони пошиті з міцного, стійкого до зносу, розривів та проколів матеріалу, що забезпечує їхню довговічність.
  2. Верхні лямки. Виготовлені з використанням 3D-сітки та товстого демпферу, мають ергономічну форму, яка розподіляє навантаження, тому плитоноска М3 Pro майже не відчутна на плечах. Вони частково виконані з дуже міцного матеріалу – гіполону. На гіполоновій смужці нашита липучка, яка кріпиться у клапані і допомагає регулювати довжину лямок. На клапані також продубльовані вставки із гіполону, у які зручно вкладати приклад зброї при стрільбі.
  3. Скелетний камербанд. Бічна куліса кріпиться на еластичний елемент, що дає можливість вільно дихати і рухатись. На внутрішній стороні здвоєних чарунок MOLLE можна розмістити бічні плити, а на зовнішній – додаткові боєкомплекти.
  4. Вмонтований рюкзак дозволяє вмістити гідратор або інші невеликі речі.
  5. Система MOLLE. Чарунки розміщені не лише на камербандах, а й на передньому та задньому чохлах, а також на лямках. Це дає змогу кріпити додаткове спорядження відповідно до поточних потреб та завдань бійця.
  6. Система екстреного скидання. Її ключовим елементом є сталевий трос, після висмикування якого конструкція розпадається на частини. Ручки приводу розміщені на рівні грудей та сховані на внутрішню сторону, де їх легко намацати. Вони виконані у формі хлястиків та додатково фіксуються кнопками, що унеможливлює випадкове зачеплення.
  7. Швидке скидання. Забезпечується безшумними пряжками на камербандах, які тут встановлені замість липучок. Розкриття на лівий або правий бік відбувається після легкого, короткого руху однією рукою.
  8. Внутрішні демпферні подушки і 3D-сітка. Ними вкрита вся внутрішня поверхня плитоноски. А це сприяє активній циркуляції повітря та ефективному зменшенню заперешкодної деформації.
  9. Технічні характеристики

  • Вага чохла: 1100 г.
  • Матеріал: нейлон (Cordura 1000D), 3D-сітка, гіполон.
  • Стропа: поліамід нейлон.
  • Липучка: Velcro® Alfatex.
  • Фурнітура: 2M (Італія), Ammolit Plus (Україна).
  • Особливості: зі швидким скидом; без плит.
  • Розмір: регульований (по талії 60-120 см).
  • Під бронеплити: L-XL 27×33 см.
Колір Олива
Модель M3 Pro
Розмір 27*33

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари

Розмір

25*30 27*33

Колір