Сумка «Клунок» для бронежилету (Олива)

В наявності
0
Модель: 2444-01
Артикул: 106020902
3 850 грн
  • Бонусні бали: 963
Загальні характеристики
Виробник Балістика Колір Олива Матеріал Oxford 600D або Cordura 1000D Обʼєм 57л. Всі характеристики

Комплексний бронезахист та тактичне спорядження – доволі громіздкі речі, і не кожна сумка пристосована до їхніх габаритів. Саме тому «Балістика» розробила практичний та функціональний виріб, що допоможе зберігати та транспортувати масивну броню у зібраному вигляді і до того ж укомплектовану усіма допоміжними інструментами.
Транспортна сумка-рюкзак підійде співробітникам спеціальних служб та операторів ССО для місій та завдань, коли одразу по прибутті на місце призначення потрібно надягти готову до використання амуніцію. Таким чином, цей клунок є ідеальним вибором для інструкторів, бійців мобільних вогневих груп, рятувальників ДСНС тощо.

Сумка цього типу має продуману конструкцію та багато функцій, які роблять користування нею зручним та приємним:

  • Цупка синтетична тканина з водовідштовхувальним покриттям забезпечує міцність, стійкість до зношування, механічних пошкоджень та несприятливих погодних умов. Додатковій надійності слугують оброблені оздоблювальною стрічкою внутрішні шви, а також армовані нитки, використані для пошиття.
  • Короткі ручки оснащені накладкою з велкро, яка запобігає натиранню долонь та перетисканню пальців. Подовжені кінці ручок нашиті на тканину сумки до самого дна для посилення її міцності. На поперечній стропі, що з’єднує ці два елементи, пришиті дві D-подібні пряжки, до яких кріпляться наплічні лямки.
  • Довга лямка для носіння через плече кріпиться до двох D-подібних пряжок по діагоналі відносно блискавки. Згадані коротші наплічні лямки дають змогу носити сумку як рюкзак. При цьому всі лямки мають накладні демпфери з 3D-сіткою на липучці, які можна зняти, щоб відрегулювати довжину.
  • На задній частині нашита вертикальна кишеня розміром 24×39 см з блискавкою збоку. У центрі кишені вшита повздовжня складка, яка дозволяє їй розширюватись при наповненні.
  • Водночас для цієї кишені постачається килимок з EVA-піни подвійного призначення. Його можна використовувати не лише для сидіння, а й для амортизації та надання сталої форми спинці рюкзака. Крізь килимок протягнутий еластичний ремінець із фастексом, який можна застібнути на стегнах і не перейматися через випадкові зрушення.
  • Спереду розміщені дві менші горизонтальні кишені, блискавки на яких прикриті від негоди клапанами. Над ними розташована відривна кишеня з прозорого пластику для ідентифікаторів, яка кріпиться на велкро-панель і сама закривається на липучку. Втім, її можна зняти та сховати у текстильну кишеню, де для неї підготовлена велкро-стрічка, а на панель натомість зафіксувати патчі. Ще одна невелика прозора кишенька підвішена на пряжку за паракордову шворку.
  • Блискавка, що застібає основне відділення, огинає сумку з трьох боків і дає змогу якнайширше його відкрити. А два бігунки дозволяють робити це на одну чи другу сторону. Обмежувачі зі щільної стропи на обох кінцях не дадуть бігункам вискочити, а додатково послугують ще й ручками для тримання при відкритті сумки.
  • В основному відділенні міститься ще одна велика кишеня розміром 43×54 см. Вона оснащена клапаном на липучці, два ряди якої дозволяють регулювати рівень закриття залежно від заповнення. Завдяки складкам на боках кишеня також може розширюватися.
Виробник Балістика
Колір Олива
Матеріал Oxford 600D або Cordura 1000D
Обʼєм 57л.
Розмір 55×63×16,5 см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари