Захист стегон із балістичним захистом 1 клас (Мультикам)

В наявності
0
Модель: stegno
Артикул: 110170108
7 890 грн
  • Бонусні бали: 1184
Загальні характеристики
Вага чохла із бронепакетом 1 класу захисту 1050г Вид Модуль захисту Клас захисту 1 Колір Мультикам Всі характеристики
Модуль захисту стегон спеціально розроблений для захисту вразливих ділянок тіла – стегнової кістки та артерії – від уламків, рикошетів та осколків.

Коли постає питання як обрати захист бедра та ефективно захиститися від поранень, ми пропонуємо модуль захист стегон, який відповідає протоколу випробування Міністерства оборони і прекрасно зарекомендував себе як легкий та зручний.

Ця балістична броня для стегон ідеально компонується з захистом паху від ТОВ «Балістика» та захищає ноги (верхню частину) в умовах окопної, позиційної війни та штурмів.

Модуль захисту стегон виготовлений з матеріалу Cordura 500D та укомплектований балістичним пакетом із надвисокомолекулярного поліетилену (НВМПЕ). Його легко прикріпити. Для цього потрібно провести стропу за ремінь штанів, вивести її назовні та закріпити липучкою Velcro на модулі захисту або прикріпити до РПС за допомогою системи Molle. Ці способи кріплення надійно утримують модуль захисту і не дають йому відпадати чи зміщуватися при активному русі. Крім того, модуль захисту стегон розроблений так, щоб підходити абсолютно кожному воїну: резинка та фастекс 2М надійно фіксують його та гарантують прилягання до стегна будь-якого розміру.

Зовні на цьому балістичному захисті є система Мolle, щоб додатково можна було прикріпити турнікетний чи інший невеликий підсумок.

Перевагами модуля захисту стегон від ТОВ «Балістика» є:
Вага чохла із бронепакетом 1 класу захисту 1050г
Вид Модуль захисту
Клас захисту 1
Колір Мультикам
Липучка Velcro Alfatex
Матеріал чохла Cordura 500D USA
Особливості Протиуламкові
Площа захисту 12.38ДМ2
Розмір 32х28х2см
Фурнітура

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!