Плитоноска M3 Pro Lite (жіноча версія) (Олива) з системою швидкого скидання

В наявності
7
Модель: 1776-01
Артикул: 101020602
6 460 грн
  • Бонусні бали: 1615
Загальні характеристики
Колір Олива Модель Жіноча M3 Pro Lite Особливості З швидким скидом Розмір 25*30 Всі характеристики

«Балістика» врахувала потреби жінок-військових і випустила плитоноску з анатомічною будовою, яка забезпечує максимальний захист та зручність. Завдяки демпферу, адаптованому під форму жіночих грудей, плитоноска M3 Pro Lite рівномірно розподіляє навантаження на плечі та спину, що зменшує втому при тривалому носінні. Лайт-версія відрізняється від M3 Pro відсутністю вбудованого рюкзака під гідратор. Однак за потреби його можна прикріпити окремо.

Переваги плитоноски M3 Pro Lite (жіноча версія)

До особливостей, які виділяють цей виріб, належать:

  • Спеціальна форма демпфера на передній частині, що враховує анатомію жіночого тіла.
  • Універсальність розміру, яка забезпечується регульованими лямками та камербандами.
  • Зручність. М’яка та пружна внутрішня поверхня плитоноски сприяє комфорту користувачки, запобігає натиранню, ковзанню, прінню.

Компоненти жіночої плитоноски

Основними складниками продукту є:

  1. Передня та задня панелі для плит. Плитоноска розрахована під комплектацію стандартними пластинами розміром 25×30 см зі скошеними верхніми кутами. У базовій комплектації такі плити постачаються у всіх бронежилетах ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, НАБУ, ГУР. Також у виробі від «Балістики» можна використовувати плити SAPI M, ESAPI M.
  2. Скелетні камербанди. Закріплені на еластичній стропі, яка не рветься навіть у розтягнутому стані, дають змогу навісити додаткове спорядження та бронеплити.
  3. 15-міліметровий демпфер. Складається з 3D-сітки завтовшки 5 мм і подушок із EVA-піни завтовшки 10 мм. Сприяє циркуляції повітря, терморегуляції, а також ефективно знижує заперешкодний вплив.
  4. Плечові лямки. Також оснащені 3D-сіткою і товстим демпфером, що допомагає розподіляти навантаження. Вставки з гіполону перешкоджають ковзанню приклада зброї під час стрільби. А регулювання лямок відбувається завдяки липучці велкро, яка вставляється у спеціальний клапан.
  5. Система MOLLE. Чарунки MOLLE на основних поверхнях дають змогу навісити підсумки для різного вмісту.
  6. Система екстреного скидання, запатентована «Балістикою». Щоб розкласти виріб на частини, достатньо легкого, короткого руху. При цьому ручки приводу розміщені на рівні грудей, збоку від пластини, та ховаються на внутрішню сторону плитоноски, де їх легко намацати. Вони виконані у формі хлястиків і додатково фіксуються кнопкою, що унеможливлює випадкове зачеплення.
  7. Пряжки замість велкро. Безшумні пластикові пряжки на камербандах дозволяють швидко і без зайвих звуків зняти плитоноску на лівий чи правий бік.

Технічні характеристики

  • Вага чохла: 1100 г.
  • Матеріал: нейлон (Cordura 1000D), 3D-сітка, гіполон (хайпалон).
  • Стропа: поліамід нейлон.
  • Липучка: Velcro® Alfatex.
  • Фурнітура: Fastex-UA.
  • Особливості: зі швидким скидом; без плит.
  • Розмір: регульований (по обхвату грудей 60-120 см).
  • Під бронеплити: M 25×30 см.
  • Кольори: оригінальний та неоригінальний мультикам, олива, койот, чорний, український піксель (ММ-14).
Колір Олива
Модель Жіноча M3 Pro Lite
Особливості З швидким скидом
Розмір 25*30
Тип ЗСУ

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Колір