Футболка (Олива) Козак-характерник розмір XXL

В наявності
0
Модель: kozak
Артикул: 11203090205
900 грн
  • Бонусні бали: 225
Загальні характеристики
Вид Одяг Колір Олива Матеріал Бавовна;Еластан Розмір XXL Всі характеристики

Доблесть та звитяги українського воїнства відомі з давніх-давен. А деякі його подвиги та бойове мистецтво настільки вражали уяву, що сучасникам було важко повірити, що там обходилося без втручання надприродних сил. Так і з’явились легенди про козаків-характерників – воїнів-чаклунів, яким приписувались усілякі магічні здібності. Наприклад, здатність обертатися на тварин, зокрема на вовків чи хортів, заговорювати зброю, зупиняти стріли та кулі і повертати їх туди, звідки вони були випущені, проходити крізь стіни, дихати під водою, ставати невидимими, наводити сон на ворогів, ганяти чортів. Їх не брала жодна зброя, а жити вони могли понад сто років і не помирали, поки не передавали свої вміння наступникам.

Нескорений дух козаків-характерників досі живе в українському народові. Сьогодні на полях запеклих битв лютують ті самі вовкулаки й перевертні, що й сотні років тому, шматують ворогів та вселяють жах у їхні серця. Щоб вшанувати велич та хоробрість воїнів минувшини та сьогодення, ми створили футболку з особливим принтом. Звір, що прагне справедливої відплати, прокинувся, і його вже не здолати.

Опис продукту

М’яка, легка, приємна до шкіри бавовняна тканина має такі властивості:

  • Повітропроникність. Вільно пропускає повітря і запобігає перегріванню під час активного руху.
  • Швидке висихання. Вбирає вологу від тіла і швидко випаровує її, забезпечуючи комфорт навіть у найспекотнішу погоду. Вологопоглинальна стрічка на задній частині горловини допомагає зберігати відчуття сухості.
  • Еластичність. Не сковує рухів, добре тягнеться і не мнеться.
  • Зносостійкість. Не вицвітає на сонці та не сідає після численних циклів прання. Малюнок, нанесений за допомогою шовкотрафаретного друку, також стійкий до стирання і зберігає чіткість після тривалого носіння.
  • Гіпоалергенність. Бавовна рідко викликає алергічні реакції, а тому підходить для людей із чутливою шкірою.

Характеристики виробу

Матеріал: бавовна (95%), еластан (5%)

Колір: койот

Розміри: S, М, XL, XXL

Вид Одяг
Колір Олива
Матеріал Бавовна;Еластан
Розмір XXL

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари

Розмір

S M L XL XXL

Колір