Рюкзак бойовий індивідуальний РБІ (Койот)

4
5
В наявності
0
Модель: Backpack
Артикул: 106010101
Варіанти
4 840 грн
  • Бонусні бали: 726
Загальні характеристики
Колір Койот Матеріал Cordura 1000D Обʼєм 30 Тип Бойові Всі характеристики

Рюкзак бойовий індивідуальний (РБІ)

Виріб входить до складу бойового спеціального комплекту (БСК) військовослужбовців Збройних Сил України та призначений для експлуатації військовослужбовцями Збройних Сил України, інших військових формувань, правоохоронних органів. Виріб використовується як у складі комплекту індивідуального спорядження військовослужбовця, так і окремо від інших елементів спорядження. Тактичні рюкзаки  використовуються для тривалого перенесення на спині різних вантажів. РБІ забезпечений ручкою зверху , двома косими (йдуть від області шиї в боки) лямками, що надягаються на плечі, а також в переважній більшості випадків стабілізуючими і розвантажувальними ременями, і додатковими елементами для навісного закріплення предметів екіпіровки та амуніції.     

Конструкція

За конструкцією виріб є рюкзаком  з одним основним відділенням. Виріб складається з передньої, задньої, верхньої, нижньої (дно), нижньої суцільної та бокових панелей, планок, накладок, лямок, ручки, системи бокових та нижніх регульованих стяжок, системи кріплення типу MOLLE, внутрішніх кишень, рами з пластику та текстильних застібок. Основне відділення виробу закривається за допомогою застібки-блискавки з двома замками, розташованими верхніми частинами один до одного, яка закривається планкою. На передній панелі ззовні розташовані у сім рядів чарунки типу MOLLE. До верхньої частини передньої панелі пришито дві текстильні застібки «петлі».

На передній панелі виробу розташовані чотири гніздові частини застібок «фастекс» системи бокових регульованих стяжок, які фіксуються в петлі текстильної тасьми, яка утворю  чарунки типу MOLLE На задню панель настрочено три накладки. Кожна накладка складається з двох однакових (за розміром, формою) деталей (зовнішньої та внутрішньої) зшитих між собою та всередину яких вставлено хімічно зшитий поліетилен ППЕ, загальною товщиною (16-20) мм, для формування ергономічної спинки. На верхній панелі виробу сформовано ручку з текстильних тасьм різної ширини. Лівий край, нашитих одна на одну текстильних тасьм утворює клапан, який закриває отвір для виводу назовні пристосувань типу антен, навушників тощо. Текстильна тасьма шириною (25±2) мм на клапані утворює петлю. Отвір закривається текстильною застібкою (50±2) мм. Класифікація та види стібків, строчок і швів, що застосовуються – згідно ДСТУ ISO 4916.

Всі кінці швів, а також розриви швів, фіксуються зворотним стібком. Всі вільні кінці текстильної тасьми обробляються швом упідгин з відкритим зрізом (окрім текстильної тасьми для лямок, яка кріпиться на лінії грудей). Вільні зрізи зшивання деталей окантовуються з внутрішньої сторони оздоблювальною текстильною стрічкою або додатковим матеріалом (із закритими зрізами), ширина окантовки (10±2) мм в готовому вигляді. По краю планки, яка приховує застібку-блискавку, що закриває основне відділення виробу. Рюкзак бойовий індивідуальний (РБІ) також сміливо можна використовувати в повсякденному житті, як рюкзак  в стилі мілітарі.

Даний виріб виготовлений в кольорі койот, цей паттерн є універсальним і може замаскувати вас як в лісі, так і на пісках.

Виріб відповідає Державним санітарним нормам та правилам затвердженими наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 №1138.

Колір Койот
Матеріал Cordura 1000D
Обʼєм 30
Тип Бойові

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари