Корисні статті

YKK, 2M, Alfatex - чому саме вони?
YKK, 2M, Alfatex - чому саме вони?
0
ТОВ «Балістика» використовує все найкраще та найякісніше для виготовлення виробів, щоб замовник отримав продукцію, якою буде задоволений на всі 100! Для бронежилетів та засобів захисту нашого виробництва ми використовуємо фурнітуру найкращих світових виробників, щоб наш покупець отримав ..
Види бронежилетів
Види бронежилетів
0
Бронежилет — це один з найбільш важливих елементів захисту тіла, який використовується військовими, правоохоронцями, громадянами, що потребують особистої безпеки. Вони забезпечують захист від куль, уламків, ножових поранень та інших потенційно небезпечних ситуацій. Протягом останніх десятиліть..
Вага бронежилета
Вага бронежилета
0
З поширенням й удосконаленням вогнепальної зброї, виник запит на захисне спорядження, яке б захищало від неї. Адже колишні обладунки більше не допомагали. Бронежилети були винайдені для захисту життя й здоров’я бійців від куль та уламків. Звичайно, головною характеристикою бронежилета є клас з..
Клас захисту бронежилету
Клас захисту бронежилету
0
Вибираючи перший бронежилет чи змінюючи штатний на більш відповідний поточним завданням та фізичним можливостям, людина потрапляє в інформаційний ураган. Купа статистичних даних, подробиць конструкції та характеристик не повинна відволікати від основного — захисту від ураження. Саме клас захис..