Сергей / 15.10.2021
Получил баул, оперативно и качественно, благодарочка. Слава Украине!
Администратор
Героям Слава!
Дякуємо і вам за ваш вибір.
Сергей / 14.10.2021
Здравствуйте сегодня я отримав свой заказ плитоноску m3 мне нравится всё качественно и быстрая доставка как всегда на высоте спасибо за ваш труд Слава Украине
Администратор
Героям Слава!
Дякуємо за зворотній зв'язок
Дмитро / 07.10.2021
Замовив напашник-бананку "Ладник" все дуже якісно і швидко, як завжди на висоті.Так тримати, дуже дякую.
Администратор
Дякуємо, за Ваш відгук.
Тарас / 27.09.2021
Доброго дня!
Хочу поділитися з Вами – реальною клієнтоорієнтованістю українського виробника https://balistyka.ua/

У 2019 вирішив замінити свій китайський плитнік чимось хорошим і саме головне українським. І мій вибір зупинився на https://balistyka.ua/.

Якість бомбезна! Що якість плитніка, що якість бронеплити.
Де і як я тільки не юзав той плитнік…
Саме цікаво, що я ще той «плюшкін», тому на нього начіпляв по максимуму всього, щоб було на мені під руками, і розжився на плиту 6-го класу захисту, яка важить 6 кг.
Плита 4-го класу https://balistyka.ua/ важить 3,8 кг.
Додаємо і отримуємо 9,8 кг, а ще радіозв’язок, підсумки швидкого доступу, підсумок під гідратор.
Ну от, коли ті підсумки забивав амуніцією отримував на виході наступне:
Плитнік – 9,8 кг;
Магазини - 4*330 гр.- 1,32 кг;
Гранати: 2*600 гр. – 1,20 кг;
Гідратор з водичкою – 3,0 кг;
Радіостанція + гарнітура + дроти
Администратор
Дякуємо за відгук. Дуже приємно.
Павло Володимирович / 23.09.2021
Дякую злагодженому колективу «Балістика» за чудові вироби. Завітав в гості з проблемами, які було якісно, та швидко вирішено. Підібрав бронік та РБІ, на додаток, ще були пелюшки у вигляді підсумка Колчан. Приємні хлопці та дівчата, почувавсь себе як вдома. Дякую за продукцію, гарних клієнтів, ідей в голову, та розвитку.
Администратор
Дякуємо за відгук. Раді були допомогти. Чекаємо Вас знову !
Зіновій. / 16.09.2021
Дівчата якісно пошили, хлопці правильно підібрали і професійно порадили товар.
Дякую.
Администратор
Дякуємо за відгук, звертайтесь ще.
Сова / 01.09.2021
Ви можете зробити на замовлення підсумки під 40мм Вог 25 на 5 вогів
Администратор
Доброго дня. Напишіть нам на Вайбер, або на пошту, або зателефонуйте нам +380978149897
Константин / 29.08.2021
Добрый день.
Приобрел Plate carrier М3 Pro отличная плитоноска удобная, качество на высоте но не об этом хочу сказать, стал вопрос транспортировки и хранения плитоноски, посмотрел в интернете толкового не чего не нашел, вспоминаю что у "Балистика" можно заказать индивидуальный пошив, связался с ребятами рассказал что хочу сказали все сделаем, через дней пять приходит письмо на почту сумка готова куда высылать, связуюсь говорю адрес и попутно прошу реквизиты на оплату, на что получил ответ мы вам вышлем бесплатно на тестирование, я был приятно удивлен) протестирую расскажу свое мнение хотя я уверен что сумка на 1000% классная и возможно у ребят в линейке сумок появится новый продукт "сумка для плитоноски" вопщем жду доставку, а по эксплуатации отпишусь попозже.
Отличная компания и спасибо ребята

Администратор
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Иван / 23.08.2021
Добрый день !
Заказывал баул "105 литров -- Oxford 900 den". Очень быстро связались и отправили заказ. Качеством товара я остался очень доволен ! Одним словом, 5+ из 5 !
Хочется пожелать Вам всего наилучшего !
Администратор
Дякуємо, і вам всього найкращого, звертайтесь ще
Саньочок / 20.08.2021
Ну так в посылке патча не было.. Вот в чем суть.
Администратор
Скажіть номер вашого замовлення.
Показано з 1 по 10 із 88 (всього 9 сторінок)